Consult

Bij Gezonde Voeding Praktijk kun je terecht voor veel verschillende gezondheidsvraagstukken waaronder voor vragen over:

Schildklier, maag- en darmklachten, cholesterol, bloeddruk, stress en daaraan gerelateerde problemen, depressie en stemmingsproblemen, chronische vermoeidheid, slaapproblemen, huidklachten, allergieën en intoleranties, diabetes type 1 en 2, parkinson, reumatoïde artritis, MS, hormonale stoornissen waaronder vruchtbaarheidsproblemen, menstruatieklachten en menopauze, burn-out, gewichtsproblemen, en ziekte van Lyme. Ook kan Gezonde Voeding Praktijk je advies geven in en hoe voeding je lichaam kan ondersteunen en helpen bij (ernstige) ziekte en ingrijpende behandelingen, aanvullend aan de reguliere geneeskunde.
Gezonde Voeding Praktijk behandelt elk gezondheidsvraagstuk individueel. Geen mens is immers gelijk en geen oorzaak of verstoring is één op één met elkaar te vergelijken. Iedere oorzaak vraagt om een eigen interventie en plan van aanpak.

 

 

Gezonde Voeding Praktijk levert je geen standaard voedingsadvies of diëten maar:

  • Een individueel gesprek waarin we samen op zoek gaan naar de verstoringen in de werkingsmechanismen en mogelijke invloeden van omgevingsfactoren;
  • Inzicht in hoe die verstoringen werken en waarom;
  • Welke oplossingsstrategie(en) daarbij het beste kan/kunnen worden ingezet;
  • Indien wenselijk advies voor supplementen.

Een onderzoeksmethode die ik gebruik is bioresonantie, dit is een snelle en nauwkeurige testmethode die elektromagnetische signalen gebruikt. Met dit systeem kan ik ca 40 belangrijke parameters analyseren waaronder de functionele status van hart en bloedvaten, darmen, lever, schildklier, huid, depressie, vitaminen en mineralen en zuur-base huishouding.

Tijdens de meting wordt gebruik gemaakt van een handelektrode die in verbinding staat met de meetaparatuur en de computer. Met speciale software worden de resultaten geanalyseerd en krijg je een belangrijke afspiegeling van jouw  gezondheidsvraagstuk. De meting duurt een paar minuten en vindt zittend plaats.

De uitslag van de meting is als het ware een foto die je gaande weg de behandeling kunt vergelijken met jou behaalde gezondheidsdoel c.q. resultaat. Ik gebruik de meting uitsluitend en alleen voor een algemene indicatie of anders gezegd ter ondersteuning van “meten is weten”. Dat betekent dat ik naast een meting altijd en vooral geïnteresseerd ben in jouw persoonlijke verhaal en dat je na jouw meting een consult kunt verwachten zoals hierboven onder de opsommingslijst  is beschreven.

Eerste consult (intake) 1,5 tot 2 uur
€ 110**,-
Vervolgconsult* 1 uur tot 1,5 uur
€ 90,00**,- per consult inclusief een bioresonantiemeting
Locatie*** Gezonde Voeding Praktijk
*Het aantal consulten is afhankelijk van het betreffende gezondheidsvraagstuk.
**De genoemde kosten zijn inclusief btw en dienen in de praktijk per pin voldaan te worden.
** *Indien je vanwege jouw gezondheid niet in de gelegenheid bent om op locatie af te spreken, vragen wij je telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

De praktijk is geopend op:

Dinsdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag van 9.00 uur tot 18.00 uur

Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.
Hiervoor verwijs ik eveneens naar de  algemene voorwaarden op deze website.

Declareren
Gezonde Voeding Praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Ons registratienummer is 1231TL. Hierdoor is het, afhankelijk van jouw verzekering, mogelijk om vergoedingen te krijgen op je consulten. Klik hier om te zien of jouw verzekering deze kosten vergoedt

 

 

Individueel consult

Afspraak maken? Ben je geïnteresseerd in een individueel consult? Neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 06 22 354411 of maak een afspraak door onderstaand formulier in te vullen.

  • DD dash MM dash JJJJ