Gezonde voeding praktijk

Bij Gezonde Voeding Praktijk kun je terecht voor veel verschillende gezondheidsvraagstukken waaronder voor vragen over:

Schildklier, maag- en darmklachten, cholesterol, bloeddruk, depressie en stemmingsproblemen, slaapproblemen, huidklachten, allergieën, diabetes 2  en ziekte van Lyme. Ook kan Gezonde Voeding Praktijk je advies geven in en hoe voeding je lichaam kan ondersteunen en helpen bij (ernstige) ziekte en ingrijpende behandelingen, aanvullend aan de reguliere geneeskunde.

Gezonde Voeding Praktijk behandelt elk gezondheidsvraagstuk individueel. Geen mens is immers gelijk en geen oorzaak van verstoringen is één op één met elkaar te vergelijken. Iedere oorzaak vraagt om een eigen interventie en plan van aanpak.

Gezonde Voeding Praktijk levert je geen standaard voedingsadvies of diëten maar:

  • Een individueel gesprek waarin we samen op zoek gaan naar de verstoringen in de werkingsmechanismen en mogelijke invloeden van omgevingsfactoren;
  • Inzicht in hoe die verstoringen werken en waarom;
  • Welke oplossingsstrategie(en) daarbij het beste kan/kunnen worden ingezet;
  • Indien wenselijk advies voor supplementen.

Eerste consult 1 tot 1,5 uur
Vervolgconsult* 45 min tot 1 uur
Kosten € 85,- per consult
Locatie** Gezonde Voeding Praktijk

*Het aantal consulten is afhankelijk van het betreffende gezondheidsvraagstuk.
** Indien je vanwege jouw gezondheid niet in de gelegenheid bent om op locatie af te spreken, vragen wij je telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd in een individueel consult? Neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 06 22 354411 of maak een afspraak door onderstaand formulier in te vullen.

  • DD dash MM dash JJJJ